Nosaltres no som molt amants de les banderes i de les gestes, però ha sorgit aquesta iniciativa, que ja es realitzà l’any passat, i ens volem fer ressò.

Iniciativa per recordar el que va ser aquesta data, el 19 de juliol de 1936.

Penjant als balcons de les nostres cases, ateneus, sindicats, etc., la bandera de l’anarcosindicalisme, per no oblidar que es va fer una revolució llibertària, perquè tots sàpiguen el significat pel qual aquesta gent que va sortir al carrer amb les armes a la mà per defensar el comunisme llibertari.

No podem oblidar, hem de fer veure que hi ha altres idees, que no tot és el sindicalisme i la política que surt en els mitjans de desinformació. Hi ha vida més enllà del nacionalisme, tan l’espanyol que ha alimentat el català, com aquest darrer. Continua havent gent que lluita per un món més just, que busca la unió de tots els oprimits independenment de la seva llengua i orígens, sense cap tipus d’estat ni altres formes d’autoritat.

El 19 de juliol els balcons vermells i negres, per recordar la nostra història.