Després de les pressions exercides als jutjats de Sabadell pel Napoleón i la Maria en nom del col·lectiu, que van sol·licitar un aplaçament del desnonament prèviament convocat per aquest dimecres al matí, el Jutjat de Primera Instància nº 5 de Sabadell ha fet arribar una citació en la qual comunica que EL DESNONAMENT s’efectuarà el proper 16 DE MAIG, A LES 10:30H.

Davant d’aquest aplaçament, des d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi volem manifestar el següent.

– Desconvoquem la mobilització del proper dimecres al matí, a l’espera de decidir a la propera Assemblea el proper 8 d’abril quins són els passos a seguir en aquest i els molts altres casos amb els que hem començat a treballar i lluitar. Celebrem les mostres de suport rebudes per altres plataformes arreu del país i reafirmem el nostre suport a totes les mobilitzacions que en altres ciutats es puguin plantejar per evitar més desnonaments.

– Celebrem l’esmentat aplaçament però entenem que això només és una victòria parcial, i que la voluntat d’Unnim (Caixa de Terrassa) de fer fora el Napoleón, la Maria i els seus dos fills de casa seva, quedar-se-la i a més deixar-los amb un deute de més de 200.00o euros (poc menys del valor amb el qual va ser taxada quan la van comprar), és intolerable.

– Exigim a l’administració local i els Serveis Socials que facin efectiva una proposta de reallotjament per aquesta família i per la resta d’afectades, però, sobretot, que plantegin a l’adminstració competent per modificar la llei hipotecària (El govern central, del mateix partit que el govern de l’Ajuntament de Sabadell) el què és inqüestionable: que només FENT EFECTIVA LA DACIÓ EN PAGAMENT es podrà solucionar d’arrel aquest problema que afecta a un gran i creixent nombre de conciutadans.

– Que demà al matí, a les 08:40h, serem a Ràdio Sabadell per difondre aquesta lluita.

Afectats per la Hipoteca i la Crisi

Més info: clicka aquí