Les acampades continuen proliferant a Catalunya, a més a més de Barcelona, altres ciutats comencen a seguir l’exemple.

Cal destacar que, en el cas de Barcelona, malgrat la lògica heterogeneïtat de la gent que la impulsa, segons l’acta de l’assemblea de la passada nit, es desvinculen del moviment “Democràcia real ja”, per tant, declaren la seva autonomia. Aspecte que des del nostre sindicat valorem molt positivament. Igualment sembla que la mobilització creix dia rere dia i comença a tenir tota una sèrie de posicionaments que valorem amb molta complicitat.

Animem a continuar lluitant a totes les persones mobilitzades a la Plaça Catalunya! Animem, igualment, a la convocatòria, pel proper diumenge, a la font de Canaletes per celebrar la victòria de l‘abstenció!

Més informació:

A tota España, pel portal contrainformatiu “Alasbarricadas

Blog de l’acampada a Plaça Catalunya

Acta d’ahir a la nit

Seguiment de les acampades a Ràdio Contrabanda -avui entre 17:30 i les 20 h programa especial-

Secretaria de Premsa i Propaganda de la CNT-AIT de Sabadell