Aquest proper DIJOUS 16, l’Antonio i la Carmen seran desnonats, juntament amb el seu fill, per Caixa Manresa (actual Catalunya Caixa).

Una altra execució hipotecària (i ja van més de 300.000 a l’Estat espanyol des de que va esclatar la crisi) i un nou desnonament dels més de 30 que es realitzen diàriament a Catalunya. Un nou pis que passarà a engrossir el parc d’habitatges buits en mans d’entitats financeres. Unes entitats que, no hem d’oblidar, han obtingut beneficis milionaris durant la bombolla immobiliària i que els segueixen tenint ara a costa de fer fora la gent de casa seva i continuar reclamant-los el deute de per vida.

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell i des de l’Acampada de Sabadell denunciem aquesta vulneració sistemàtica dels drets més fonamentals i fem una crida a la mobilització per aturar el desnonament de l’Antonio, la Carmen i el seu fill.

Per aquest motiu, us convoquem:

DIJOUS 16 DE JUNY a les 9.30H DEL MATÍ al
carrer SAMUNTADA 57. Sol i Padrís. SABADELL
 (veure mapa)

Qui ho prefereixi, la gent de l’Acampada de Sabadell sortirà des de la pl. de l’Ajuntament a les 9h.

CONTRA EL FRAU HIPOTECARI, PEL DRET A L’HABITATGE. ORGANITZEM-NOS I LLUITEM!!

Més info a PAH