Després dels incidents del passat 15-O a Roma els cossos repressius de la República Berlusconiana d’Itàlia han iniciat una operació repressiva contra diferents sectors anarquistes d’aquelles contrades. L’operació va començar fa poques hores i encara està vigent.

En altres paraules, hi hauran detencions a Itàlia contra anarquistes i anticapitalistes, a més a més, les 12 persones detingudes arran dels fets de dissabte encara estan retingudes i sembla ser que les peticions fiscals poden arribar als 15 anys, sent les mínimes de 3 anys. Resulta lamentable que persones, en el cas que siguin responsables dels fets de dissabte, se’ls intenti empresonar fins a 15 anys, només per haver produït destrosses en mobiliari urbà, edificis públics, bancs o alguna furgoneta dels Carabinieri, fets que es poden reivindicar o rebutjar, allà la llibertat de criteri de tota persona, però segurament fets que no es poden comparar als abusos quotidians i impunitat que la classe política i elits econòmiques italianes porten a terme des de fa molts anys. Berlusconi, un mafiós en tota regla, és un dels responsables màxims de la crisi i misèria social a Itàlia, la gent que el dissabte va decidir fer servir l’autodefensa front els atacs del capital, se’ls vol empresonar. Això és justícia? Uns creen la crisi, altres mostren el seu rebuig, però aquests últims, afectats pel neoliberalisme, seran qui pagaran els excessos del Capital. Mentrestant, els veritables responsables, viuen bé i, en el cas de Berlusconi, entre festa “bunga-bunga”, continuarà omplint-se la butxaca de diners fruit de la misèria i explotació social.

Què els “Indignats” pacifistes no s’espantin de la violència social que pot emergir, de vegades és incontrolable. Igualment, més val que no oblidin que un Policia sempre està al costat del poderós i no és un treballador més, i que la autèntica violència social i política és la que emergeix dels mecanismes de control de l’estat i el capital, agents actius de la situació actual de crisi que patim.

Resum de la notícia apareguda a “Culmine