Aquesta setmana, coincidint amb el judici per l’acomiadament del nostre company de CNT-AIT a OpenCor es van realitzar diferents accions solidàries arreu de l’Estat.

El passat dimecres una concentració amb una vintena de companys i companyes es va concentrar per segona vegada a l’OpenCor del carrer Marina de Barcelona (just a sobre del mateix estan les oficines catalanes d’aquesta empresa) per denunciar el cas i demanar el boicot a OpenCor que, com ja sabeu, va acomiadar al delegat de la CNT-AIT el passat 24 d’agost. A d’altres indrets peninsulars, tals com Jaén, la província de Girona, Candas, es van realitzar concentracions, es va repartir propaganda i/o es van realitzar encartellades.

Sobre el judici, celebrat ahir, cal destacar que el responsable sindical de FASGA a OpenCor va declarar a favor de l’empresa, aspecte que no és cap sorpresa, ja que una delegada d’aquest sindicat, una tal Rosa, va ser part activa per promoure l’acomiadament del nostre company. En tot cas encara estem a l’espera de la resolució judicial definitiva, però cal dir que tant OpenCor com el delegat de FASGA van reconèixer que el nostre company era el delegat de la CNT-AIT. Per altra banda un cap de Barcelona d’OpenCor va afirmar que el nostre company tenia baixa productivitat (excusa per acomiadar-lo), raonament dubtós si tenim en compte que en tres anys de feina a OpenCor el nostre company Xavi no va tenir cap “parte” disciplinari de cap tipus i mai havia tingut cap amonestació verbal per aquest raonament -recordem que aquesta va ser l’excusa per l’acomiadament, però també la mateixa empresa reconeixia l’improcedència del mateix, donant la màxima indemnització possible-.

Des de la CNT-AIT de Sabadell valorem positivament aquestes accions en pro de la readmissió del nostre company i esperem el resultat lògic del judici: la readmissió del nostre company.

 

Contra el caciquisme sindico-empresarial, acció directa i autogestió!

CNT-AIT Sabadell

Secretaria de premsa