El company Martín del sindicat de la CNT Catalunya (Joaquín Costa), va tenir un judici el dia 30-11-2011 per denúncia dels mossos.

pegata-milicianaweb.jpg

La denúncia es remunta als fets ocorreguts en la manifestació del 17-11-2007, ni més ni menys que quatre anys. En ella se li acusava d’haver agredit a sis mossos, una mica insòlit, ni que fos Supermán.

Les noves tàctiques terroristes de massacrar-nos passa per l’asfíxia econòmica, aquestes són les noves directrius que porten a terme els jutges de connivència amb la policia i tot l’aparell repressiu de l’Estat.

Com les presons estan masificades i en lloc de reportar-los benefici els produïx ingents despeses en els comptes dels pressupostos, doncs el que fan és fregir-nos a multes a tot aquell que es mogui i els planti cara. Així aconsegueixen que la major part de l’esforç de tots els que lluitem, sigui per a recaptar fons en una espiral sense fi que ofega gran part de les energies del sector combatiu de la societat.

Aquí tenim el cas del company Martín que ha estat condemnat per atemptat als agents de l’autoritat i sis faltes de lesions.

La sentència final dicta 1 any i 10 mesos de presó (pel que no entra al “talego”) i després ve un rosari de sancions econòmiques, entre penes multa, responsabilitat civil per lesions (tots els mossos al·legaven una esgarrinxada al ditet) i curiosament el mateix període de temps per a guarir-se.

El total de la repressió econòmica aplicada al nostre company puja a 5.300 euros. Per això demanem la solidaritat de tots els companys-as llibertaris, així com de tots els lluitadors dels moviments socials i col·lectius antirrepresius, no en va tots ells saben prefectament de què parlem per sofrir la repressió diària de l’Estat policial en les nostres pròpies carns.

Adjuntem un nombre de compte per a qui no tingui la possibilitat d’acostar-se pel nostre local de Joaquín Costa, 34. El compte és de La Caixa, altre dels grans culpables de la massacre que està patint la classe obrera i la societat en general.

2100 – 1029 – 39 – 0100439528, us demanem que en l’ingrés poseu com a concepte “SOLIDARITAT AMB EL COMPANY MARTIN”