• Obrim la nova secció d’estudiants de la CNT-AIT al Sindicat de Manresa, el Sindicat d’ensenyança i intervenció a l”IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.

  • Convocada vaga d’estudiants pèl dia 29 de febrer.

  • Solidaritat amb l’IES Lluís Vives de València.

Som un grup d’estudiants de tots els cursos i edats que volem lluitar pels nostres drets i obligacions que no em vist complaguts en el nostre institut.

L’organització es va crear, bàsicament, per estimular i potenciar el dret d’associació entre estudiants i veure que, si ens unim, podem aconseguir de mica en mica, la millora de les condicions d’estudi, fent entendre que només d’aquesta manera podrem elevar la nostra condició moral i material a la societat present i preparar-nos per a una futura emancipació, a la conquesta dels mitjans de consum i producció.

Practicar el suport mutu entre les associacions federades, sempre que sigui necessari i aquestes ho reclamin, tant en casos de vaga com en qualsevol altre que pogués presentar-se’ns.

Sostenir les relacions amb tots aquells organismes estudiantils i obrers afins, ja sigui a nivell municipal, regional o nacional, per la comuna intel·ligència que condueixi a l’emancipació total dels estudiants i treballadors.

Per a tot això, utilitzarem sempre l’acció directa, sense delegar la lluita dels estudiants en cap mena d’institució mediadora.

El finançament de l’associació serà sempre a través de l’autogestió, rebutjant rotundament qualsevol tipus d’ajuda que ens pugui donar cap organisme.

Els nostres propòsits són clars i creiem en poder aconseguir-los. Som pocs els estudiants afiliats, però la idea es comença a difondre i lluitarem pels nostres drets, utilitzarem la vaga com a mitjà i conscienciarem al jovent de que, si ens ho proposem, donat que nosaltres som el futur, podem aconseguir tot el que desitgem.

29-F. PROU DE RETALLADES I STOP A LA PRIVATITZACIÓ.

El proper dimecres, 29 de febrer, els estudiants sortim al carrer.

Lluitem en contra de les retallades. La solució a la crisi no pot ser retallar despeses en educació i investigació, i menys encara quan hi dediquem un percentatge menor d’ingressos que en la resta de països europeus i, el discurs oficial, parla de millorar la qualitat de l’ensenyança. Reduir la plantilla de professorat, disminuir els pressupostos assignats als centres, etc., només servirà per crear un clima de confusió que impactarà negativament en la imatge d’una educació pública ja bastant deteriorada de per si sola.

Lluitem contra la privatització i el neoliberalisme. Fora la religió de les aules! Ens han tret l’assignatura d’educació etico-cívica i ens l’han canviat per “educació civil i constitucional”. Ens volen ensinistrar, ens volen treballant a les seves empreses, callar, no dir res, només escoltar i assentir. No ho aconseguiran.

Ens solidaritzem amb l’IES Lluís Vives de València. En vista de les brutals pallisses propinades a alumnes, pares i avis per part de la policia valenciana, ens solidaritzem amb València i no volem finançar la brutalitat policial, que ens acusen de ser “l’enemic”. Els alumnes només es manifestaven, pacíficament, perquè no tenien calefacció a les aules. Un acte de violència gratuïta que em finançat nosaltres. Tots som IES Lluís Vives!

Per tot això, i molt més, us convoquem dimecres 29 de febrer a les 11.30 a la plaça Crist Rei de Manresa. LLUITEM PEL NOSTRE FUTUR! TOTHOM FORA DE LES AULES!

Sindicat d’Oficis Varis de Manresa de la CNT-AIT . Secretaria de Premsa

http://cnt-ait-manresa.blogspot.com/