L’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO junt amb la CNT de Sabadell, organitzen un acte homenatge a Albano Rosell en reconeixement a la seva inestimable labor en pro de la divulgació i pedagogia del Naturisme en general i més concretament del Naturisme Llibertari. element bàsic de la professió de naturòpata.

Tindrà lloc:
El dissabte dia 31 de Març d’enguany, a les 18:00 h.
A la seu de la CNT de la Ciutat, al Passatge Edgardo Ricetti, 16 (perpendicular al C/. Vilarrubias, a prop de la Plaça Marcet).
On es farà entrega d’una placa commemorativa, l’historiador, Eduard Masjuan, glossarà per sobre la vida i obra del homenatjat i parlarà sobre el moviment llibertari i el naturisme, i haurà una xerrada-debat sobre Alimentació i Salut a càrrec del naturòpata i membre de la FENACO, Àngel Parera.

No cal dir que esteu tots i totes convidats.