Sabadell Lluitant, organització formada per diversos col·lectius de l’esquerra anticapitalista de Sabadell, ens sumem a la convocatòria de jornada de lluita contra les mesures del govern  que es durà a terme en diverses ciutats de Catalunya i l’estat.
Els governs espanyol i autonòmic amb la seva política de reformes i retallades ens estan conduint a una situació d’emergència social amb gairebé 6 milions de persones a l’atur, el 52% del jovent sense feina i en moltes ocasions recorrent a l’emigració per sobreviure, 700.000 persones desnonades de casa seva i un augment sense precedents de la pobresa. Una política al servei de la banca, l’especulació i el BCE que veuen augmentar les seves fortunes a costa de la misèria de tots i totes.
El 31 d’octubre tornem a sortir al carrer perquè creiem que només la lluita popular podrà parar aquestes agressions, davant el ‘no hi ha res fer’ i la desmobilització a la que ens intenten conduir els partits polítics i els sindicats institucionals és necessari més que mai demostrar que estem disposades a plantar cara, a lluitar contra les retallades de Rajoy, Mas i Merkel i dir no al saqueig que preparen amb el nom de ‘rescat financer’.
Des de Sabadell Lluitant ens sumem a la resta de sindicats combatius i moviments socials que el mateix dia  surten al carrer a lluitar contra aquesta situació i ens sumarem també a la vaga general del 14 de novembre per seguir lluitant contra la última reforma laboral, per aturar la privatització de l’educació i la sanitat, per aturar els desnonaments i que cap família més es quedi sense casa, i per lluitar contra tantes altres injustícies que s’estan cometent contra les clases populars.
Volem també fer una crida a la població, a l’estudiantat, treballadores en actiu, precàries, aturades, pensionistes…. a sumar-se a les mobilitzacions del dia 31 d’Octubre i la vaga general del 14 de Novembre i a pendre part de les organitzacions, sindicats i plataformes en defensa dels drets socials i laborals.
Hem de passar a l’acció, aturar l’estat i seguir lluitant fins que el govern i els poders facin marxa enrere i recuperem el que ens han pres.
No a les retallades.
No al rescat bancari.
Pel repartiment del treball i la riquesa.
Que la crisi la paguin els rics.
Per tot això us convidem a venir a la manifestació el dia 31. Sortirà a les 19:00 del creuament entre avinguda Paraires amb el camp de futbol Nova Creu Alta.
Porteu xiulets, i estris per fer soroll!
Sabadell Lluitant