El passat 9 de març companys del sindicat de CNT de Sabadell, ens vam concentrar a les portes de Telepizza de la ciutat, aquesta acció va ser coordinada amb altres arreu de l´estat espanyol i amb una manifestació a Sevilla.

Amb aquesta acció informativa volem denunciar  que Telepizza de Sevilla ha acomiadat a tres treballadors de la secció sindical de CNT per demanar  a l´empresa el compliment del conveni  “hores, equips, vacances…”

Amb aquest acte i altres que farem, l’ anarcosindicat estén la lluita contra els interessos de Telepizza, avisant-los que si ells acomiaden a treballadors,  nosaltres els dificultarem la venta de pizzes.

Creiem que hem de respondre,  i així ho farem amb tots els centres de Telepizza fins que readmetin als companys i acceptin les peticions laborals.

I com sempre  amb suport mutu, sense alliberats ni subvencions.

telepizza 9 març

telepizza

Comissió d´Acció Sindical

CNT Sabadell