El 2014 ha vingut mogudet a la Secció Sindical de CNT a Opencor. Davant de la desinformació de l’empresa pel que fa al canvi  de denominació de l’empresa (que passarà a dir-se SuperCor Express), i de les preguntes que els treballadors dirigien a la Secció, es va convocar reunió de Secció Sindical, oberta a tothom al centre de treball de Sant Cugat del Vallès pel 24 de gener. L’empresa es va negar a que la reunió se celebrés, i va esbroncar de valent a les companyes que estaven treballant, amb amenaces de sancions i acomiadaments a qui hi participés. Angel Neira, que malgrat que ell es presenta com a cap de personal, és un simple recader de l’empresa, va venir expressament a prohibir la reunió, circumstància que serà posada en coneixement de la Inspecció de Treball en breu.

Però l’assetjament de l’empresa cap als companys de CNT no s’atura. Cada pas que dóna la Secció, per petit que sigui, activa la maquinària represora de l’empresa. Avui, 10 de febrer, havia de tenir lloc el judici contra una ridícula sanció “per baix rendiment” contra el Delegat de la Secció. Si seria clamorosa la falsetat de les acusacions, que el picaplets de l’empresa no ha volgut ni entrar a fer el judici, oferint la retirada de la sanció i deixar-la sense efecte. Angel Neira, per la seva banda, s’amagava com podia per no haver de creuar-se amb el company. Per a desgràcia seva, li queda encara molta CNT per endavant.

La realitat és tossuda en demostrar que només CNT és un sindicat que defensa els treballadors contra els atacs de l’empresa, i l’única cosa que impedeix que sigui més gran és la brutal repressió que, no obstant, companys com els d’Opencor combaten desde primera línia.

Imatge