foto cabecera articulo 22m (1)

La CNT vol expressar el seu suport a totes les persones detingudes el 22M. Rebutgem l’intent de criminalització d’aquest important dia de mobilització i lluita . Aquesta vegada la classe política , ni tan sols comptant amb el suport dels mitjans de comunicació, podrà amagar o desvirtuar socialment el 22M.

Aquest dissabte va ser un gran dia, un èxit, una resposta col·lectiva contra tots els abusos als que ens estan sotmetent als/les treballadors /es i a la societat en general. Les actuacions de la delegació del govern a Madrid i de la policia intenten deslegitimar la protesta social, amb la intenció de justificar tota la bateria de lleis repressives que estan posant en marxa . Pretenen que les seves retallades de drets i llibertats no tinguin resposta al carrer.

Agressions reals, de magnitud, i que sí preocupen a la societat són els milers de desnonaments, els milions d’aturats, l’empobriment de les famílies, els baixos salaris, el desmantellament dels serveis públics …

Aquestes situacions i les polítiques que els donen suport sí que són el veritable problema, són atacs premeditats, són violència quotidiana i sistemàtica contra el dret a una vida digna de totes les persones. Això és el que va defensar el 22M a Madrid, la dignitat de la classe obrera.

 

Salut i llibertat .

 

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CNT