La multinacional s’ apunta a acomiadar treballadors antics per substituir-los per falsos autònoms o per contractes més precaris, tot això emparant-se en la última reforma laboral, de fet, el passat mes de Març, al pais basc, l’ empresa va acomiadar  a 9 treballadors 3 dels quals eren de la secció sindical de CNT.

Sabadell

A CNT Sabadell ens fem nostre el conflicte iniciat per CNT al país Basc contra Mediapost perquè aquesta precarietat que ofereix la multinacional ens toca de prop, tant com a treballadors com perquè aquests explotadors estan presents al Vallès occidental, concretament a Polinyà.

Es per això que des de CNT Sabadell fem una crida per a que l’ empresa es replantegi la seva actitud.

Avisem també als clients de Mediapost que deixin de promocionar la precarietat dels treballadors i treballadores, és  a dir que deixin d’ utilitzar els serveis de Media Post o CNT es veurà obligada a extendre el conflicte també sobre ells.

Us passem també la nota de premsa dels companys/es de CNT de Barakaldo traduïda al català.

Els nous acomiadaments a Mediapost Group, multinacional dedicada al repartiment de publicitat, tindran una contundent resposta. Així ho ha advertit el sindicat CNT, que ha anunciat una “campanya de denúncia a nivell local i internacional contra les mesures arbitràries de la direcció de l’ empresa.
En aquest context, l’organització anarcosindicalista prepara una “setmana internacional de lluita” en solidaritat amb els últims acomiadats, que tindrà lloc entre el 12 i el 18 de maig. D’aquesta manera, les denúncies arribaran a diversos països europeus on està present Mediapost.
“Una vegada més, els nostres sindicats germans de l’Associació Internacional de Treballadors (AIT) deixarem clar que la lluita de la classe obrera no coneix fronteres”, ha destacat els portaveus de CNT en una roda de premsa. “La solidaritat, el suport mutu i l’acció directa –han afegit- són nostres millors armes”.
Amb aquesta acció, que també tindrà repercussió a nivell estatal, el sindicat mostrarà la seva ferma oposició a la política d’acomiadaments que aplica l’esmentada multinacional, que en els últims dies va deixar al carrer a nou treballadors. “Encara recordem les paraules dels caps, els qui  van arribar a assegurar que la multinacional donaria estabilitat laboral”, van destacar.
De la mateixa manera, la secció sindical de CNT també realitzarà diferents mobilitzacions a les seus d’aquesta empresa. “No tolerarem les permanents retallades de drets, amenaces i acomiadaments”, van assenyalar. El sindicat CNT ha advertit sobre els “habituals casos de repressió sindical en Mediapost, on en reiterades ocasions s’han violat els drets fonamentals de la classe treballadora”.

Més informació del conflicte

http://www.cnt-sindikatua.org/index.php/es/todas-las-noticias/669-cnt-exige-la-readmision-de-los-trabajadores-despedidos-en-mediapost.html

http://www.cnt-sindikatua.org/index.php/es/todas-las-noticias/768-mediapost-nos-tendra-enfrente.html

 

La secció sindical davant les instalacions de Mediapost
La secció sindical davant les instalacions de Mediapost