Corren temps complicats per a tots nosaltres, atur, precarietat laboral, desnonaments, davant la passivitat i/o la por  de bona part de la població que amb prou feines arriba a final de mes.

L’ aparent impossibilitat de canvi real a les nostres vides fa que moltes vegades ens guiem més per imputs de la televisió, la ràdio i les xarxes socials que guien els nostres pensaments i marquen les pautes de les nostres acccions.
Davant tot això, les coses passen i sovint s’ obliden davant la velocitat i la sobreinformació a les que tots i totes estem sotmesos.
És el cas de 6 joves de la nostra ciutat, Sabadell que es van manifestar el 29 de Març del 2012, jornada de Vaga General on es van produïr diversos incidents, com la càrrega policial dels Mossos d’ Esquadra al piquet del matí, que va acabar amb diversos ferits i detinguts.
Els 6 “perillosos detinguts” son de perfil molt similar, militants de la PAH , de sindicats, joves que aquell dia vam sortir al carrer a repartir octavetes i a protestar per tot el que passa i està passant, abusos dels bancs, la patronal, i passivitat, condescendència o complicitat de les institucions i la classe política.
En aquest context, la policía estén la xarxa i pesca a 6 activistes de forma aleatòria, és clar el perfil es marca entre 5 joves menors de 25 anys i una persona que defensava a una de les detingudes mentre era agredida per un Mosso d’ Esquadra no identificat.
Els detinguts surten de comissaría i aquí s’ acaba la notícia, però queden les penes de milers d’ euros que serveixen per a enriquir encara més a alguns i condemna la lluita d’ uns pocs, que ningú s’ enganyi, ho fan servir per espantar a tots i totes les que lluiten i perquè més persones  no surtin a protestar contra les injustícies socials, de fet, l’ Ajuntament, la Generalitat i Físcalia, demanen entre tots més de 10.000 €, mai en tenen prou.
De vegades  cliquem contra desallotjaments, acomiadaments i altres injustícies, ara no es tracta de clics, es tracta de multes i penes de presó per als joves que no es conformen amb un clic ni un retweet, ara toca estar atents als actes i mobilitzacions de suport als represaliats polítics de la nostra ciutat.
Concentració de suport durant el primer judici de la Vaga General del 29M
Concentració de suport durant el primer judici de la Vaga General del 29M