– L’empresa continua amb els seu ERO encobert.

La política de destrucció de llocs de treball de la direcció de l’empresa arriba a Sabadell.

Si passejeu per la Rambla trobareu a faltar la botiga de The Phone house, que segueix amb la seva política de tancament de les seves botigues per afavorir l’ apertura de franquícies a tot arreu, cosa que implica canvis en l’antiguetat de la plantilla i condicions laborals més precàries dels treballadors.

La secció Sindical de CNT en The Phone House informa que els treballadors de Sabadell han acceptat aquest tancament amb els acomiadaments ofertats per la direcció i que l’empresa continual’assetjament de les treballadores sindicades, impossibilitant l’activitat sindical i negant-se al diàleg amb elles.

Malgrat la presió exercida per The Phone House, la secció Sindical de CNT a l´empresa ha permés fer-li front i defensar les seves condicions laborals reivindicades mantenint els seus llocs de treball i obligant a l´empresa a fer algun canvi i millora d´alguna de les condicions laborals.

image

Deixa un comentari