• Els treballadors afiliats al Sindicat CNT, han decidit començar una vaga parcial indefinida per mantenir els llocs de treball i el cobrament de les pagues endeutades així com l’ accés a la informació econòmica no entregada per l’Empresa.
  • La secció Sindical de CNT denuncia greus irregularitats tant en la gestió de l’empresa com en en la possible compra-venda de Navarro per part de Rupdal Trade S.L.

Aparentment la intenció de l´empresa compradora Rupdal Trade S.L és mantenir un terç de la plantilla però tenint en compte la proposta de compra presentada es evident la intenció de quedar-se amb els principals actius i acomiadar la resta dels treballadors en un futur pròxim.

Rupdal trade SL no ha presentat cap pla de viabilitat quantificat ni a curt ni mig termini.

Pel que fa a la gestió, fonts del sindicat afirmen que hi ha forts indicis de que els administradors s’han apropiat de diners del lloguer, ja que l’empresa a vingut declarant aquesta despesa però una part de l’impagament no queda reflectida en la informació econòmica.

Aquesta situació ha portat al deute de 1’7 milions d´Euros amb VIMUSA, cosa que no només ha perjudicat als treballadors de Navarro sinó també als ciutadans de Sabadell.

La secció Sindical de CNT També denuncia que mentre l’empresa assegura dificultats econòmiques per tirar endavant, ha iniciat un concurs de creditors que suposarà unes despeses d’aproximadament 70.000€, segons consta a la informació de la que disposa aquest sindicat.

A la poca documentació econòmica aportada per l’empresa, hi apareix una inversió financera poc clara de quasi 500.000 €, diners que podrien servir per pagar als treballadors i part del deute acumulat de l’ajuntament.

Al Sindicat també li estranya la aparent passivitat de VIMUSA que ha portat a acumular aquest deute de quasi 2 milions d´Euros de lloguer de varis anys.

La CNT també vol demanar explicacions a l’ Ajuntament per la inexplicable actitud de l’empresa municipal, que ha permès a Navarro Logística acumular un deute tan elevat.

En aquest sentit, el sindicat està a l´espera d’una reunió amb l´ajuntament de la ciutat doncs entén que no hi pot haver acord amb l´empresa compradora de la naturalesa de Rupdal Trade S.L “Inverconcursal” mentre aquesta no es comprometi al manteniment de tota la plantilla i de la continuïtat real de l´activitat a Sabadell.

La secció Sindical reunida amb els assessors de CNT
Reunió de la secció Sindical i assessors de CNT el passat divendres.

 

Deixa un comentari