Els treballadors de neteja del Club Natació Sabadell consideren del tot insostenible la situació que estan vivint des de fa sis mesos, quan l’empresa NetSport va substituir el Grupo BN com a responsables de la neteja dels centres esportius del club.

Segons denuncien els treballadors, la nova concessionària ha retallat la plantilla en més d’un 40% just després del canvi de contracte, exigint amb pressions i amenaces que es mantingués el mateix nivell de neteja amb un nombre significativament reduït de personal. Aquesta reducció de plantilla ha generat una càrrega de treball insostenible per als empleats restants.

Després de diverses reunions infructuoses amb NetSport, els treballadors van decidir reunir-se amb la direcció del Club Natació Sabadell, però asseguren que les seves peticions han estat ignorades.

Actualment, el Club Natació Sabadell té aproximadament 22 treballadors de neteja repartits entre els dos centres, mentre que amb l’anterior concessió de BN, la plantilla arribava a ser d’uns 40 treballadors.

El sindicat CNT ha denunciat que aquesta situació és un exemple més de les intolerables condicions laborals que pateix el sector de la neteja.

El sindicat acusa el Club Natació Sabadell de mirar cap a una altra banda i d’intentar estalviar diners a costa de recursos tan importants com el personal i la higiene.

Autor CNT

Deixa un comentari