La CNT de Sabadell exigeix l’arxivament total del cas dels “Títeres desde Abajo”.

El sindicat alerta que, si bé l’acusació d’apologia del terrorisme ha estat retirada, la fiscalia manté la imputació d’incitació a l’ odi.

Una setmana després de la visita dels titiriteros a la nostra ciutat, el Sindicat CNT comença una campanya informativa i de conciensació per tal d’aconseguir la retirada de l’acusació d’incitació a l’odi que encara recau sobre els integrants de la companyia de titellaires.

titiriteros

Aquesta acusació es basa en uns personatges inventats a l’obra de “La Bruja i Don Cristobal” on Don Cristobal és un ésser maligne i àvar que adopta diferents formes i la Bruixa és una dona que defensa la seva llibertat davant dels abusos de Don Cristobal.

 

 

 

El Sindicat sosté que, tot i que s’ arxivi totalment la causa, la llibertat d’expressió ja ha estat vulnerada al detenir al carrer, tancar a la presó i imputar a dos titellaires per representar una funció de teatre.

La CNT va celebrar una jornada solidària el passat 9 de juliol, on es van recaptar prop de 500 € en solidaritat amb els conflictes de Pandora i dels Titiriteros.

El Sindicat també fa una crida a la ciutadania a donar el seu suport a aquest cas i d’altres en els quals, els abusos per part del poder tenen com a única finalitat atemorir o estigmatitzar moviments socials que no combreguen amb allò establert.

Be the first to comment

Leave a Reply