CONTRA LA CRISIS
ANARCO-
SINDICALISME
La crisis actual del capitalisme financer internacional perjudicarà sobretot als asalariats, que desde fa temp pateixen nocives estratègies productives i financeres del capitalisme. Avalades pel Fons Monetari Internacional, el Banc Mundial i la Organització Mundial del Comerç.
Aquestes estratègies van erosionan la situació dels asalariats, que veuen disminuïr any rere any els seu salari a causa fonamentalment, de la “contenció salarial” i la constant pujada dels preus dels productes de consum bàsic, mentre que les retribucions dels alts càrrecs executius són cada any més atronòmiques.
El desplaçament de la producció a indrets on la mà d’obra és més barata, la fexiblitat del mercat laboral marcada pel treball temporal, fan cada dia més difícil la vida de la classe treballadora, que és la que crea la riquesa, la qual és expropiada pels que imposen les condicions de treball i l’especulació finançera.
Davant l’absolutisme de la dictadura econòmica del capital, diem:
Reducció de la jornada laboral, dret real a un habitatge digne a l’educació de qualitat,augments salarials suficients que dificultin la realització de les grans plusvalies, amb el que ens expropien i que causen l’augment dels preus i dificulten l’accés a drets bàsics, carències de tota mena i terribles fams.
Davant la cobdícia sense fi, davant el festeig dels asaltadors de riqueses, diem:
Treballadors units i autoorganitzats
Abolició del capital i les seves institucions
Per una societat igualitària
Abolició de la societat de classes

 

MANIFESTACIÓ A L´HOSPITALET 31 DE GENER DEL 2009, 17h
AV. TORRENT GORNAL cantonada Av. CATALUNYA
(METRO TORRASSA L1)