El passat divendres 5 d’ abril el sindicat de CNT de Sabadell va fer una xerrada al casal Pere Quart sobre quins mecanismes de defensa tenim avui dia  els treballadors/es.

Primer es va fer una breu introducció sobre el que ha estat un avanç del capitalisme, que juntament amb els governs han afavorit el marc just per a poder aconseguir el màxim de beneficis sense cap força que els pugui aturar, apuntant també la nostra responsabilitat com a treballadors/es, considerant-nos classe mitjana sense ser-ho, deixant via lliure al capitalisme.

Després, s’ ha explicat què és la CNT, com funciona l’ anarcosindicalisme,  i perquè som diferents dels altres sindicats en quant a funcionament.

El company de la comissió d’ acció sindical ha exposat diferents casos pràctics de lluites concretes portades des del sindicat a la nostra ciutat, i què fem dia a dia per  fer front a les agressions concretes que rebem.

Per acabar s’ ha obert un torn de paraules on s’ exposaven dubtes, preguntes i reflexions.

Agraïm  a totes les persones que van assistir a la xerrada, també comentar que trobem força positiu l´ haver utilitzat un espai extern del Sindicat com el casal Pere Quart .

En breu començarem les Jornades llibertàries 2013.

Esteu atents a les convocatòries.

xerrada

Comissió d´acció Sindical

CNT Sabadell