Els deixebles de Manuel Bustos, Joan Carles Sanchez i Josep Ayuso, no volen saber res del que va passar el dia de Vaga general del 29M a Sabadell.

El passat 29 de Març del 2012 era jornada de Vaga General, Sabadell es va aturar i hi va haver una mobilització sense precedents, amb més de 10.000 persones al carrer contra les reformes laborals. La nostra ciutat, molt afectada,  amb més de 20.000 aturats i una destrucció constant de llocs de treball, empitjora amb polítiques que han abocat als treballadors a l’ exclusió laboral forçada.

Al piquet del matí hi va haver agressions policials a periodistes i treballadors/es, abusos policials (obligant a borrar imatges de les cameres), contra els que alguns ens vam intentar desfensar.

Com acostuma a ser habitual hi va haver detencions arbitraries, 5 persones en total, de les quals a una se li imputa tot el que va passar aquell dia a Sabadell.

El sindicat CNT al qual pertany el noi al qui li volen encolomar tots els desperfectes del 29M a Sabadell, ha intentat establir converses amb representants de l’ ajuntament de la ciutat sense èxit.

Fonts de CNT afirmen que el secretari d’alcaldia Paco Andreu va pendre nota del cas, més tard ens va trucar Francesc Cutchet (també secretari tècnic) per informar-se, i li vam demanar una reunió amb l’ alcalde perquè conegués personalment al noi al qui demanen 3 anys de presó i quasi 10 mil € de multa, i ja van desaparèixer sense trucar-nos més. Dues setmanes després vam tornar a l’ ajuntament i finalment ens han trucat negant-se a reunir-se amb ell i amb nosaltres.

Per a la CNT és molt greu i diu molt de l’ alcaldia i del tarannà del PSC a Sabadell, doncs fins i tot el mateix Josep Ayuso, afirma a la seva web amb un cinisme increïble, que:

El Govern del PP «ha deixat als aturats sense esperança i ha suposat un empobriment progressiu i exagerat dels treballadors»

Això si, ho va dir aquest Primer de Maig, el dia 16 del mateix mes (dia del judici), condemnaran als joves de la nostra ciutat a pagar els plats trencats, almenys els del PP no dissimulen el seu conservadorisme.

Ara a la campanya electoral ens bombardegen amb el lema “canviem Europa, aturem Rajoy”, Si senyor, el PP ens porta a l’ atur i a la precarietat i el PSC ens ho fa pagar si ens intentem defensar, no s’ enganyen ni a ells mateixos.

Després es queixaran de la desafecció de l’ esquerra per la política i ploriquejaran que si no els voten i per això la dreta guanya…De vegades cal només una mica de valentia per a transformar la societat tant injusta que ens està tocant viure.
Aquests socialistes Sabadellencs (Ayuso i companyia), estan més lluny dels treballadors/es que la lluna, com a poc, aquests socialistes estan a Mercuri.

 

 

Foto Sabadellinforma
El relleu. Foto Sabadellinforma

 

Foto el Periodico
A les seves mans. Foto el Periodico

 

Secretaria de Premsa

CNT Sabadell