Avuí 31 de gener surten en llibertat sota fiança de 3000 € cada una les anarquistes empresonades el passat 16 de desembre a petició de la policía catalana en el que es va anomenar operació Pandora. El 30 de Gener els mossos d’Esquadra van obrir el secret de sumari del cas, on es vol fer pagar als 11 detinguts tot el que els hi va passar a diferents bancs i altres màfies de Barcelona, pretenent imputar tot això a un suposat grup anarquista de caire internacional.

En total ha estat un mes i mig de privació de llibertat dels i les companyes on l’ anarquisme internacional donat un mostra de solidaritat pels seus, amb mobilitzacions  fetes a la crida de la AIT-IWA (Associació internacional de treballadors)  i la IFA(International of Anarchist Federations),  amb mobilitzacions a paisos com Suècia, Croacia, Sèrbia, Bulgaria, Grècia, Estats Units, Brasil, Uruguay, Chile, Argentina, Itàlia, França, Anglaterra, Escòcia, Irlanda, Turquia, Alemania, cartes a ambaixades i movilitzacions a mes de 20 ciutats de l’ estat espanyol.

Tot i que celebrem la sortida de presó de les companyes, hem de ser conscients de que la solidaritat ha de seguir, hem de pensar que el procés continua, que hi ha dues companyes, Francisco i Mónica, que encara estan empresonades, en les altres lluites i conseqüències com les multes descomunals als antifeixistes de Barcelona, en l’ Alfon de Vallecas, en els imputats/des de les últimes vagues generals, hem de seguir treballant i aportant per poder fer front a les despeses en advocats, en desplaçaments, fiances…

També és important seguir lluitant contra el capitalisme des de l’ anarquisme, fugint de la delegació en gestors i tercers que ni tansols reconeixen que no poden governar perquè sempre es deuen als qui ens governen de veritat.

Des de CNT Sabadell fem una crida a la organització en grups, colectius i sindicats i tornar a posar a l’anarquisme on pertoca, per intentar recuperar el control de les nostres vides.

Ni pàtria ni deu ni patró.

CNT Sabadell

 

Embaixada espanyola a Buenos Aires