El dijous 16 de febrer, es farà la presentació del llibre “Salvador Seguí, colós de l’anarquisme”.

Es tracta d’un recull de textos de diverses procedències i formats, escrits, dictats i atribuïts a Salvador Seguí Rubinat, més conegut com el Noi del Sucre. Assassinat l’any 1923 quan era secretari general de la CNT a Catalunya. 

La presentació serà a càrrec de l’escriptor Jordi Martí Font, que ha seleccionat alguns articles del noi del sucre. 

El llibre recull conferències, ressenyes i cròniques de mítings, articles, cartes al director, cartes privades fetes públiques en algun mitjà, assajos teòrics, cròniques, ponències i dictàmens de comicis sindicals, entrevistes i la novel·la curta Escola de rebel·lia publicada pòstumament. La seva gran majoria van ser publicats en la premsa militant de la CNT o del seu voltant ideològic, però també en diaris i revistes generalistes.

La presentació es farà a La Llar del Llibre. C/ Sant Antoni, 20 (Sabadell)

Deixa un comentari