El sindicat alerta que, si bé l’acusació d’apologia del terrorisme ha estat retirada, la fiscalia manté la imputació d’incitació a l’ odi.

Una setmana després de la visita dels titiriteros a la nostra ciutat, el Sindicat CNT comença una campanya informativa i de conciensació per tal d’aconseguir la retirada de l’acusació d’incitació a l’odi que encara recau sobre els integrants de la companyia de titellaires.

titiriteros

Aquesta acusació es basa en uns personatges inventats a l’obra de “La Bruja i Don Cristobal” on Don Cristobal és un ésser maligne i àvar que adopta diferents formes i la Bruixa és una dona que defensa la seva llibertat davant dels abusos de Don Cristobal.

 

 

 

El Sindicat sosté que, tot i que s’ arxivi totalment la causa, la llibertat d’expressió ja ha estat vulnerada al detenir al carrer, tancar a la presó i imputar a dos titellaires per representar una funció de teatre.

La CNT va celebrar una jornada solidària el passat 9 de juliol, on es van recaptar prop de 500 € en solidaritat amb els conflictes de Pandora i dels Titiriteros.

El Sindicat també fa una crida a la ciutadania a donar el seu suport a aquest cas i d’altres en els quals, els abusos per part del poder tenen com a única finalitat atemorir o estigmatitzar moviments socials que no combreguen amb allò establert.

Deixa un comentari