De camí cap a la Plaça Sant Roc vem col·locar diversos cartells de la pròxima concentració per la llibertat d’Amadeu Casellas el dia 25 de juliol. A les 18:30 aproximadament vem col·locar una pancarta davant l’Ajuntament i el Secretari d’Organizació de la CNT-AIT Sabadell va llegir un comunicat on s’informava de l’historial d’Amadeu Casellas: L’expropiació de bancs per finançar les lluites obreres que el van conduïr a la presó, la seva denúncia al sistema penitenciari i als constants abusos i tortures que han provocat que se’l castigués més temps a la presó tot haver complert i superat de llarg els anys de condemna. També es va informar a la ciutadania de l’actual situació d’Amadeu Casellas i el seu retorn a la vaga de fam, finalment es va convocar a tota la ciutadania a participar a la propera concentració del dissabte dia 25 de juliol i es va recordar que es complien 73 anys de la revolució anarquista a l’estat espanyol. Un cop acabat l’acte ens vem dirigir Rambla avall en direcció a la Gran Via, mentre repartiem el diari Podem i un full d’informació sobre la situació d’Amadeu Casellas.