Dissabte 24 de març va tenir lloc a la seu de la CNT Sabadell, la xerrada debat sobre la reforma laboral, a càrrec de l’advocat de l’anarcosindical, Miguel Lucena.

Mals pronòstics després de la última reforma laboral.

Govern i capital, segueixen completant la carrera cap a la destrucció dels drets dels treballadors, que tants anys de lluita havien costat aconseguir.
Des de la CNT de Sabadell seguirem informant als treballadors sobre el que suposen aquests canvis en les nostres vides i lluitant per  derrocar aquesta reforma i tots els atacs contra la classe treballadora. És per això que animem a tots/es els i les treballadores a partcipar a la Vaga del 29 de març, no pels sindicats majoritaris, sinó per la defensa dels seus drets.
Agraïm als assistents i al company Miguel Lucena per l’ acte, on es van assenyalar els principals retocessos en matèria laboral que suposa la reforma, la xerrada va acabar amb un interessant debat sobre les mobilitzacions obreres, la vaga, o el futur del sindicalisme i les possibilitats de lluita de l’anarcosindicalisme de la CNT.