Dilluns passat 18 de juny, alguns companys de CNT-València ens unim a unes 300 persones a la plaça de l’Ajuntament de València en una concentració convocada per l’Assemblea Solidària Lluita Minera mostrant la nostra solidaritat amb la vaga indefinida que estan duent a terme els miners i que ja s’allarga gairebé un mes.

Durant l’acte, a part de corejar les consignes de rigor, una companya de l’assemblea del 15M de Sant Isidre, que juntament amb altres companys havia estat a Astúries visitant als miners, va explicar de primera mà com es viu el conflicte. Després es va llegir la carta d’un miner que porta uns dies circulant per internet.

En donar per finalitzada la concentració, la majoria dels allà reunits comencem una marxa tallant el carrer de Les Barques.Diversos furgons de la Policia Nacional ens van seguir de prop fins que uns contenidors que, casualment, van aparèixer al mig de la calçada els va obligar a baixar i córrer una mica. No van haver ferits ni detinguts, només algunes identificacions. Quan la cosa es va calmar, aprofitem per repartir entre els curiosos que s’havien acostat unes cent octavetes que portàvem. (Descarregar octaveta )

FOTOS