Des del sindicat de la CNT de Sabadell lamentem les detencions ocorregudes el passat 18 de Juliol a la nostra ciutat.

Val a dir que  com sempre, seguirem treballant sense desviar-nos ni un pam dels nostres plantejaments i estratègies, convençuts que és el camí. Entenem que les detencions d’ ahir a Sabadell son la feina normal de la policia, la repressió al servei de les empreses, bancs,  i governs.

Ens costa molt entendre algunes coses, de la jornada , la primera és que hi hagués tants escura-vots  sabadellencs per allà, pràcticament hi eren tots els “d’esquerres” excepte el Bustos… Tots ens comprenen, però  ai!!!   ja se sap… mana CiU, demà tornaran a ser ells els que manin…El cert és que no entenem el suport de tants partits polítics a Sabadell Lluitant, així com el circ surrealista de “periodistes”.

A més, un detall,  informar a la Carme Garcia, que per part nostra, ni pensàvem  anar a la seva manifestació, perquè nosaltres, com tants treballadors/es, coresponsabilitzem a l’ esquerra que ells abanderen de la nostra situació actual, ara criden quan han estat callats tant de temps…

Agraïm les mostres de suport de la gent i ens solidaritzem amb els companys detinguts.

Imatge