Biblioteca Social d’Olot  
Isaac Puente és considerat com un dels autors anarquistes més influents durant els anys de la Segona República. En aquesta ocasió hem decidit editar-lo en català. Una nova aportació més per la normalització lingüística als cercles àcrates.

Isaac Puente sol ser esmentat en gairebé totes les històries que tracten de l’anarquisme i de la guerra civil: Se’l considera com un dels autors anarquistes més influents durant els anys de la Segona República a causa del seu conegut fullet “El comunisme llibertari”, que va inspirar la resolució final del congrés de Saragossa de la CNT al maig de 1936 i que hem traduït i editat en català des de la Biblioteca Social d’Olot.Pots descarregar-lo o visionar-lo en format flash clicant a l’enllaç de baix.
http://www.bsolot.info/nova-edicio-en-catala-de-el-comunisme-llibertari-disaac-puente