Més d’un centenar de persones van secundar la concentració davant la Cambra de Comerç realitzada per la plataforma Sbdlluitant que aplega diferents col·lectius i sindicats anticapitalistes de la ciutat. La concentració era per tal de dónar suporta a la Vaga a Euskal Herria convocada pels sindicats abertzales i sindicats anticapitalistes, entre ells, l’anarcosindical CNT.

A més del suport a la Vaga a Euskal Herria, també es va denunciar que la Vaga General hagués hagut de fer-es extensiva a tot l’estat, a causa de l’augment de l’atur, la precarietat laboral, la retallada de drets socials i laborals -nova reforma laboral-. Així com assenyalar als culpables d’aquesta situació: govern espanyol i català, la banca, el sistema financer internacional,  la patronal i la classe empresarial, amb la complicitat dels sindicats grocs -UGT i CCOO-.
Després de llegir els manifest, es va procedir a tallar la circulació de l’Avinguda Francesc Macià durant uns 15 minuts,  es va llegir novament el manifest i es va donar per finalitzada la concentració, fent una crida a la mobilització de tots els treballadors i treballadores per plantar cara i aturar els atacs del govern i el capital.