Activity-Mimat-500x373

Estaven acusats de deslluïments i amenaces per un “emprenedor” propietari de la perruqueria Activity situada al carrer tres creus,86 i l’encarregada d’aquesta.  Aquest “emprenador” pretenía que li paguessin la porta de la perruqueria i el vidre de l’entrada,  després d’ acomiadar a una treballadora (afiliada a la CNT) per negar-se  a declarar en contra  d’ una companya en un judici.

Amb la nova reforma laboral en mà, la va acomiadar justificant causes econòmiques (baixada dels beneficis, que no pèrdues) i dos dies abans de fer afectiu l’acomiadament, van penjar un cartell per buscar-li substituta. A més l’empresari encara no ha pagat  a la treballadora el que li pertoca de l’acomiadament.

Els empresaris del país haurien de començar a preocupar-se de pagar el que deuen als seus treballadors/es enlloc d’ utilitzar la ” justícia” per a escaquejar-se dels seus deures i marejar la perdiu.

Aquest empresari és l’ amo de la perruqueria Activity de Sabadell, amb la seva companya, propietària d’ Activity a Sant Cugat, emprenedors locals.

La cadena de perruqueries Activity va ser fundada el 2005 per Enric R.Martin i Carles Recasens, entre 2005 i 2011 han obert 11 salons a la provincia de Barcelona i el 24 de juny de 2012 van obrir la perruqueria de Sant Cugat; és a dir, que malament precisament no els hi va. Destaca per uns preus econòmics i per obrir de dilluns a dissabte de 8 a 22h. Tot això a costa de les seves treballadores i de realizar uns contractes precaris d’uns mesos per estalviar-se diners.

Per solidaritat, i perquè demà també seràs tu l’ acomiadat o acomiadada, no entris a les Perruqueries Activity, i fes-ho saber a tothom qui t’ envolta fins que canviïn d’actitud.