La secció sindical de CNT es reuneix amb la direcció per fer un seguiment econòmic de l’ empresa tal i com es va establir en el pacte firmat entre les parts.

La reunió és fruit d’ un acord de l’ any passat entre el sindicat CNT i la direcció de la residència que al demostrar que no podia passar sense abaixar els sous de les treballadores i dels administradors va pactar unes condicions on es permetria al Sindicat CNT una participació en l’ economia de l’ empresa.

Durant la reunió amb companys i assessors de l’ anarcosindicat, la direcció comenta que hi ha una lleu recuperació econòmica i que la cosa va millorant poc a poc, és per això que vol fer partícep a les treballadores amb alguns incentius donant pas al recuperació de la rebaixa salarial de l’ any passat.

La secció sindical i el sindicat de Sabadell valoren positivament la reunió i comenten que “després de tres anys de lluita on es va aconseguir des de readmissions de treballadores fins a moderació salarial de la direcció, l’ anarcosindicalisme de CNT s’ implanta a una empresa mitjana de forma que la pau social es reestableix al lloc de treball donant continuïtat a la vida de la secció més enllà de les justes reivindicacions de les treballadores.”

La majoria de treballadores de la residència estan afilades a la CNT, n’hi ha de marroquines, amazighs, catalanes, urugayanes, amb uns interessos comuns, treballar dignament.

Des del sindicat CNT es valora molt positivament la notícia i considera que és un aval del seu sistema sindical a través de la acció directa i la secció Sindical en contraposició als comitès d’empresa i representants legals que en el cas de la residència pretenien firmar la rebaixa.

MONGES3MONGES2MONGES1Manifestació a Cervelló de treballadores residència “Casa de les Monges” durant la Vaga indefinida, 13 d’octubre del 2012.