Aquest matí hem tingut la lamentable notícia que l’Estat, per mitjà de l’Audiència Nacional i els Mossos d’Esquadra ha tornat a perpetrar un seguit de registres de locals i pisos, així com de detencions de militants llibertaris de Barcelona i Manresa una de les quals -almenys que tinguem constància fins ara- és afiliat d’aquesta organització.

Unes actuacions que no qualificarem de cap altra forma que de repressió al moviment llibertari, donant continuïtat a una estratègia judicial i policial que ja s’ha saldat amb diverses detencions a anarquistes els darrers mesos. Parlem de l’operació Pandora i l’operació Piñata.

image

Des del Secretariat Permanent del Comitè Regional de Catalunya i Balears de la CNT-AIT, condemnem l’actuació dels aparells repressors de l’Estat i ens solidaritzem amb totes les detingudes, així com els seus familiars i amics. Animem a tota la població a sumar-se als actes de suport que es vagin desenvolupant i a seguir enfortint la lluita social, a través de la solidaritat i l’ajuda mútua i l’autoorganització, doncs és la millor arma contra els enemics del poble organitzat.

Secretariat permanent

Comitè Regional de la CNT Catalunya i Balears

Deixa un comentari