Unknown

 

El local de CNT de la ciutat va ser un dels més de seixanta llocs de l’ estat espanyol on es va poder veure l’ Obra “La Bruja y Don Cristobal”, el passat diumenge 5 de Febrer, just el dia que es complia un any de la detenció a Madrid dels components de la companyía “Títeres desde abajo” mentre l’interpretaven a Madrid.

 

 

 

Malgrat les dificultats tècniques que van impedir el seguiment en streaming, a les 18,30 començava l’ obra i el debat posterior  va ser realitzat pels presents a l’ acte.

 

Per la CNT el poder veure una obra de la que tant s’ ha parlat i s’ ha escrit sense conèixer el contingut és un fet positiu per la llibertat d’ expressió,  el sindicat però també denuncia la diferència de tracte pels mitjans de comunicació a la detenció i ara, un any després amb el sobreseïment provisional del cas.

IMAG0256

 

 

 

 

 

 

 

Al Següent  enllaç  podreu veure l´obra “La Bruja y Don Cristóbal” complerta.

 

 

 

 

Deixa un comentari