El dijous 30 de Juny (18:00) a la Sala Enric Granados de la Biblioteca de Cerdanyola del Vallès es farà una xerrada sobre el Procés d’Estabilització a l’Administració Pública.

Recentment, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va publicar el llistat de places que es convoquen en el marc del procés d’estabilització de funcionaris interins que s’està duent a terme a totes les administracions de l’estat.

Des d’ara i fins al 31 de desembre, les diferents administracions han de negociar amb la representació dels treballadors les bases que han de regular aquestes convocatòries.

Comptarem amb la intervenció de Xavi Abante (membre del sindicat de serveis públics de CNT), s’explicarà amb detall quines són les diferents opcions i vies que obre la llei d’estabilització al sector públic a partir d’ara, com les podem abordar i quines conseqüències poden comportar.


📍Biblioteca central de Cerdanyola. Sala Enric Granados. Pl. Enric Granados, Cerdanyola del Vallès
⏰ Dijous 30 de Juny a les 18:00h

Deixa un comentari