Durant aquest mes d’octubre el Sindicat us ofereix els següents cursos de formació:

  • Curs bàsic de relacions laborals. Reeditem el curs que vam fer el passat mes de maig degut a l’interès que ha suscitat. Aquesta vegada serà en format on-line.
  • Curs de nòmina al sector públic. Treballes a l’administració pública i no entens quins conceptes integren la teva nòmina, i on consultar-los? En aquest curs et donarem les eines per a entendre la teva nòmina. En format on-line!
  • Curs de permisos i llicències. Al mes de juliol es va aprovar un decret amb nous permisos de conciliació. Aprofitarem i farem un curs on us explicarem els principals permisos i llicències que podem gaudir els treballadors. En format presencial al local del Sindicat.

Tots els cursos són gratuïts per als afiliats i afiliades a la CNT.

Només cal que us inscriviu per correu electrònic o per Whatsapp (📲613186922).

Deixa un comentari