Aquest passat 13 d’abril ens hem assabentat de la mort del company Abel Paz, lluitador incansable. El que segueix és el comunicat de condol fet pel Secretariat Permanent del Comitè Regional de CNT-AIT a Catalunya i Balears per aquesta dolorosa pèrdua.

Secretariat Permanent CNT-AIT Catalunya i Balears

Olot, 14 d’abril del 2009

Als familiars, amics i companys d’Abel Paz i a tot el moviment llibertari.

Aquest passat 13 d’abril ens hem assabentat de la mort del company Abel Paz, lluitador incansable que ha dedicat tota la seva vida a La Idea. A través de la seva obra molts hem aprés el que va estar i és actualment el món llibertari i ha estat en moltes ocasions font d’inspiració per les lluites presents i futures i al mateix temps un maldecap constant pels nostres enemics.

L’únic homenatge vàlid que li podem retre és continuar la seva lluita que també és la nostra fins que assolim l’alliberament que ens ha de permetre construir un món nou com el que ell va viure i descriure tantes vegades.

Volem fer extensiu el nostre condol a tots els seus familiars així com a les persones que han compartit en algun moment el seu camí.

Company Abel, la lluita no s’atura!

Secretariat Permanent del
Comitè Regional de
CNT- AIT Catalunya i Balears