Tot i aparentar ser un negoci hostaler d’alló més “cool” i semblar que la seva empresa és una empresa modèlica, la seva política de contractació es lamentable. Els contractes que fa a les seves treballadores son de 10 hores a la setmana, quan en realitat les companyes arribaven a fer 50 hores o més. Aquestes no es remuneraven com pertocaven amb el perjudici econòmic que representa per elles. L’abús que feia Joan Carles Silva provocava que les companyes no cotitzessin a la Seguretat Social, perjudicant-les a elles i estafant-nos a tots al no pagar els impostos que li pertoca.

Per una altra banda els descansos obligatoris que marca la llei se’ls saltava, no deixa’n a les treballadores temps fer els àpats, que a més els hi cobrava religiosament.

En Joan Carles Silva també te una clara actitud de discriminació en vers els seus clients. Pretenia que les companyes cobressin de més a persones d’origen magrebí, clients de bar, provocant amb aquest fet una clara discriminació racista que feia que aquests clients deixessin de freqüentar el bar, justament el que ell buscava.

Les mentides d’en Joan Carles Silva van tocar sostre en l’anunci que va fer a un canal de televisió local, on deia que les seves delícies, els pintxos “twister” i les piruletes de llagostí, eren una recepta importada de França i deia que de manera artesanal es feien al local. Això es mentida, ja que aquests productes son congelats i son duts al bar per diferents proveïdors.

Així doncs, veiem com tracta aquest senyor a la ciutadania d’Artés, en concret a la seva clientela i a les treballadores que han passat pel bar des de la seva inauguració.