Ahir a les 19h, la CNT de Sabadell va congregar una vuitantena de manifestants davant la seu del Partit Popular, per protestar contra la última reforma laboral.

Els manifestants van recordar que si abans es concentraven la seus del PSOE, ara tocava fer-ho davant les PP, i que governi qui governi, ambdós partits al servei de la banca i la patronal, retallen els drets dels treballadors aconseguits gràcies a tots els anys de lluita.  Els manifestants també van recordar la complicitat dels sindicats grocs que gràcies a contenir la lluita obrera són premiats pel govern de torn en forma de subvencions. A la concentració a la seu del PP es van repartir 500 pamflets explicant els aspectes més brutals contra els treballadors/es d’aquesta reforma laboral: http://cntsabadell.wordpress.com/2012/02/14/sabadell-23-f-concentracio-contra-la-nova-reforma-laboral/

El cap d’una hora, la concentració es va dirigir cap a la seu de CiU, la versió catalanista del PP, per recorda’ls-hi que no ens quedarem de braços plegats davant els atacs del seu govern contra la sanitat i l’educació catalanes, o el seu vot favorable a la Reforma Laboral.

Durant la mobilizació es van cridar consignes a favor de la Vaga General, de la autorganizació i autogestió -sense intermediaris, ni professionals de la política ni del sindicalisme (alliberats)-; contra el govern del PP i el de CiU,l’estat i el capital, els sindicats majoritaris, la banca,etc. També es va animar a la població perquè es mobilitzi per parar aquesta reforma laboral i tots els atacs contra els serveis públics bàsics.

La manifestació va ser desconvocada agraïnt el suport de tots els assistents, molts d’ells provinents de diferents moviments socials de la ciutat i fent una crida a continuar i augmentar les mobilizacions  per fer front als atacs de l’estat/capital que està fent pagar tot el pes de la crisi que ha provocat sobre els treballadors/es.

Com “anècdota” dir que quan la mobilizació ja havia estat desconvocada un policia secreta situat a certa distància, va realizar diverses fotografies a un grup de manifestants, esperem almenys haver sortit prou fotogènics pels seus arxius. Segurament que si tant la CNT com les diferents organitzacions horitzontals van augmentant la seva militància i lluita, es donarant moltes més situacions com aquesta o pitjors, no es tracta d’emparanoïar-se, però si d’està preparat. Nosaltres seguirem mobilitzant-nos, sols o amb aquelles organitzacions que creguin que els drets no es negocien, sinó que es defensen i conquereixen.

La lluita és al carrer!

CNT-AIT Sabadell