CNT-AIT – Barcelona
 

La Confederació Nacional del Treball de Barcelona mostra la seva preocupació per les conseqüències que la obstinació de la direcció de les residències MELON DISTRICT està mostrant davant les insistents demandes de reunió de les Seccions Sindicals de Recepció, Manteniment
i Neteja.

 

La Confederació Nacional del Treball de Barcelona mostra la seva preocupació per les conseqüències que la obstinació de la direcció de les residències MELON DISTRICT està mostrant davant les insistents demandes de reunió de les Seccions Sindicals de Recepció, Manteniment
i Neteja.

Els treballadors de MELON DISTRICT arrosseguen una llarga sèrie de demandes i irregularitats, a més de témer pel manteniment dels llocs de treball de desenes de famílies. Aquest Sindicat lamenta que l’actitud profundament irresponsable de MELON DISTRICT pugui dur a ambdues residències a un conflicte no desitjat per ningú, i insta a l’Empresa a dialogar amb els treballadors.

Confederació Nacional del Treball de Barcelona.


http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=863