Aquest 28 d’abril de 2012 tingué lloc a Granollers una manifestació unitària organitzada per la CNT, CGT, COS, IAC i l’Assemblea Llibertaria del Vallés Oriental. La manifestació començà a les 17.00h a la Plaça de la Corona de Granollers i es dirigí fins la Plaça Maluquer i Salvador. La manifestació tingué una bona acollida, travessant un dels carrers peatonals més concorreguts de Granollers, cridant consignes en contra la reforma laboral decretada pel govern central, les detencions i l’auge de la repressió sorgida a partir de la vaga general del 29 de març i emfatitzant la necessitat d’acció des de la classe treballadora.

Arribats a la Plaça Maluquer i Salvador, es feren uns parlaments a càrrec de les organitzacions convocants, juntament amb les paraules de Octavio Alberola i l’historiador Frank Mintz.

L’acte conclogué amb el concert públic de Juanito Piquete.