racc1

El passat dilluns 28 de Gener, un grup de treballadors/es del sindicat de CNT de Sabadell, es va concentrar davant d’ una de les oficines del RACC de la nostra ciutat, en solidaritat amb la secció de CNT de l’ empresa Acaservi (del grup del Racc)

Des del sindicat, entenem que un grup com el RACC (amb 340 milions d ‘€ de facturació al  2012 ) no ha d’ acomiadar a 190 treballadors, independentment de que la llei li permeti.

Demanem a l’ empresa que es replantegi el seu posicionament que ens afecta i ens perjudica a tots menys a ells.

Fonts de la secció sindical de CNT, han comentat que sembla que el que vol el RACC, és seguir ampliant la subcontractació amb empreses com Konecta, que fan un servei més precari pels usuaris, però més econòmic per a ells.

L’ acció informativa dels voluntaris/es de la CNT, es va fer a diverses oficines del RACC a tot l’ estat espanyol.

Des de CNT animem als treballadors/es a informar-se, difondre i solidaritzar-se amb el conflicte per intentar aturar els acomiadaments massius i la impunitat d’ aquest tipus d’ empreses que són la nostra ruïna.

Comissió d’ acció sindical

Sindicat d’ oficis varis de la CNT de Sabadell

racc3racc2