El passat divendres 31 de Maig, la CNT de Sabadell va fer un acte de presentació del Sindicat davant una quarantena de veïnes i veïns de Barberà al centre cívic ca n´Amiguet.

Primer, dos  companys del Sindicat de Sabadell han exposat la utilitat i la vigència de l´anarcosindicalisme de la CNT avui dia, les diferències amb el sindicalisme d´estat, així com els motius que els han mogut a afiliar-se a CNT.

També s´ha parlat de la necessitat que tenim els  treballadors i les treballadores  d´organitzar-nos  per a plantar cara al que ens afecta, la precarietat laboral i  les diferents agressions del capitalisme.

Finalment hi ha hagut un debat sobre la implicació dels treballadors al moviments socials, i la solidaritat.

Des del Sindicat de Sabadell,  agraïm  als companys i companyes de Barberà  la seva assistència a l´acte.

IMAG0798