Després de l’ experiència de la secció sindical de CNT a la “Residencia casa de les monges“, una treballadora de la mateixa i un company del sindicat de Sabadell van explicar com i perquè es va crear la secció sindical i com s’ han aconseguit les millores per a les treballadores.

La xerrada que es va fer al local de CNT d’ El Arahal, hi van asistir-hi treballadores de residencies de gent gran de la zona amb la participació els sindicats de CNT de Pedrera i El Arahal.

Donada la valoració positiva per part de les auxiliars de geriatría que hi van participar, de cara a la tardor es farà també una xerrada a Sabadell sobre les condicions laborals del sector  a la comarca del Vallès i Barcelona.

Des del Sindicat de Sabadell creiem que aquesta es la millor manera d’ extendre el nostre model sindical sense alliberats professionals del sindicalisme, fet pels treballadors per als treballadors.

 

IMG_3124 IMG_3131 IMG_3129 IMG_3130 IMG_3133

 

image