Can Serraparera.

Els i les treballadores de Can Serra Parera van presentar el passat dimecres 26 d’octubre al·legacions al procés d’estabilització.

La secció Sindical de CNT acusa l’ajuntament d’aprofitar el procés d’estabilització per a canviar condicions laborals que encara estan pendents de judici i crear una llei per eludir les possibles futures sentències.

A l’informe de les al.legacions es denuncia que l’ajuntament ha actuat de forma poc transparent, sense presentar les fitxes dels llocs de treball a estabilitzar ni cap preavís als  treballadors afectats per aquest procés d’estabilització.

Des de la secció sindical de l’ajuntament, afectada per aquests canvis, lamenta que durant tot el procediment (que ha trigat mesos), s’ha intentat establir comunicació amb el Sr. Pedro Canela cap de recursos humans de l’ajuntament, i que aquest s’ha negat a informar al·legant que la secció no té representació.

Segons CNT, l’ajuntament estaria intentant aprofitar l’aprovació de la RLT (relació de llocs de treball) per eludir una possible sentència judicial favorable als treballadors de can serra Parera van interposar l’any passat. 

Per totes aquestes circumstàncies, la CNT ha presentat aquestes al·legacions per tal que es deixi sense efectes l’acord del Ple de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès de 29 de setembre de 2022.

El sindicat no descarta emprendre accions legals contra l’ajuntament de Cerdanyola per vulneració de llibertat sindical. 

Deixa un comentari