Hi van assistir una trentena de persones entre afiliats, simpatitzants o membres d’ altres sindicats que s’ interessaven per l’ anarcosindicalisme.

La jornada formativa es va dividir en dos parts, al matí es va fer una introducció de què és la CNT I l’anarcosindicalisme, després es va fer un repàs de diferents casos reals on CNT Sabadell ha treballat sindicalment explicant com s’han dut a terme els casos i les accions per part dels companys/es del sindicat i com s’ han aconseguit millores per als treballadors/es.
A la tarda es va fer una introducció a la normativa laboral, explicant contractes, nòmines i convenis colectius.

Els anarcosidicalistes considerem a les empreses com les executores reals del capitalisme a les nostres vides, és per això que ens formem per a poder fer un front comú d’ acció davant els seus atacs, com son els acomiadaments, congelacions salarials i precarietat laboral.

El curs va ser organitzat i dut a terme per la comissió d’ acció Sindical de la CNT de Sabadell.

image image