hoeles-catalonia

El sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de Barcelona ha aprovat en la seva última assemblea la constitució d’una secció sindical en la cadena Hotels Catalonia. Els treballadors han fet el pas a organitzar-se farts de les condicions en les quals els tocava treballar diàriament. Entre les múltiples reivindicacions d’aquesta nova secció sindical, estan les següents:

– Adequació dels contractes i salaris a les categories professionals que els treballadors estan realitzant a efectes pràctics.

– Esmena de les irregularitats que es donin en els contractes. Canvi de tots els contractes indegudament realitzats a indefinits, tal com estipula la legislació laboral vigent.

– Restabliment d’horaris convinguts i acceptats pels treballadors, així com qualsevol altre aspecte de les condicions de treball que s’hagi modificat contra els interessos dels treballadors.

– Cessament immediat de les pràctiques d’assetjament i maltractament contra els treballadors.

Aquestes reivindicacions són el primer pas d’aquesta nova secció en la lluita per la seva dignitat com a treballadors. L’única força que tenim és l’organització, i l’eina que hem triat és el sindicat. Davant la degradació cada vegada més accentuada de les condicions de vida dels treballadors, animem a les persones com nosaltres, en actiu o en atur, grans o joves, a sumar-se a la lluita i a fer seva aquesta eina. Entre tots, cadascun al seu barri i el seu treball, però solidaritzant-se amb els altres, aconseguirem aixecar el cap i donar-li la volta a la truita. No oblidem que som nosaltres els qui movem el món, i si volem, ho podem fer ballar al nostre ritme.

Secció sindical Hotels Catalonia – CNT-AIT Barcelona