image

Com ja sabeu el passat 16 de Desembre van detenir a 11 anarquistes de les cuals 7 en van quedar a la presó i 4 en llibertat amb càrrecs dins del que la polícia va anomenar operació pandora, un d’ells és un company del sindicat de Sabadell.

Tot i que estan empresonades a 600 quilòmetres de casa en cap moment sels imputa un fet concret, estan acusades d’ organitzar-se amb (segons el Jutge Gómez-Bermudez) finalitats terroristes, estem doncs davant de presos/es purament polítics.

La privació de llibertat per a persones lluitadores, íntegres, solidàries, inconformistes, idealistes, son un atac a cadascun de nosaltres. És un atac per a tots els qui d’ una manera o una altra no ens conformem amb l’ entorn que ens envolta i el volem millorar o transformar. No oblidem que tenint a les nostres companyes empresonades, lladres i corruptes com Nuñez, Millet, Pujol o Fabra tenen penes irrisòries si no plena llibertat per reunir-se amb les seves famílies, deixant la justícia en un joc on només guanyen els rics. Les mostres de solidaritat i d’ ajuda han estat constants, tant des dels colectius anticapitalistes de Sabadell com a diferents indrets del mon en un exemple del gran rebuig social a aquestes mesures que fan servir els estats per atacar allò que no els interessa com pot ser el moviment llibertari o altres moviments i col.lectius anticapitalistes d’ acció. Exigim la posada en llibertat de les nostres companyes anarquistes i que es posi fi a la criminalització del moviment llibertari, que només busca defensar-se i ser una alternativa a aquest sistema tant injust.

És per això que us convoquem a una manifestació a Sabadell el proper Divendres 16 de Gener a les 19h a la Plaça Sant Roc, just quan farà un mes de les detencions.

El mateix dia es farà una jornada de solidaritat internacional amb les anarquistes empresonades a la operació pandora. El millor homenatge de solidaritat que podem fer per als represaliats per l’ estat és demostrar que seguirem lluitant contundentment contra les injustícies que ens fan la vida mes precaria, acomiadaments, atur, inseguretat laboral, desnonament, retallades sanitaries, corrupció. No a la criminalització de l’ anarquisme. Llibertat anarquistes de Pandora.