Ara fa unes setmanes un treballador del sindicat CNT, gràcies a la pressió del sindicat i de Resposta Solidària va aconseguir la readmissió al restaurant Santamasa de Sabadell, situat al carrer de Gràcia, 2. També desde el sindicat vem aconseguir que un altre company afiliat el féssin indefinit.El restaurant és propietat de Josep Maria Jaumà i Xavier Coma, “emprenedors” de pacotilla de Sabadell, els dista molt de beneficiar a la nostra ciutat. El Santamasa pertany al grup Milmenos S.L que també té altres restaurants, almenys un d’ells també es troba a la nostra ciutat, el Picuteig, situat al c/ Advocat Cirera, 23.

Després de ser obligats a cumplir la legalitat de la readmissió del Diego, Santamasa segueix sense aplicar les categories que legalment pertoca als seus treballadors, a més a més, canvia de torn de forma aleatòria als treballadors de CNT. Com desde el sindicat ens pensàvem, les afirmacions dels propietaris a les dues reunions que vam assistir de que ja complien la legalitat, éren falses. És per això que CNT obre conflicte contra el restaurant SANTAMASA i contra tots els interessos dels seus propietaris. 

Demanem la solidaritat per aconseguir que aquests explotadors compleixin com a mínim els mínims legals, o que senzillament hagin de marxar de la ciutat a regalar les seves misèries a un altre lloc. Com ens van dir a una reunió: -Vosaltres no ens heu de dir com hem de portar el nostre restaurant-. Si els propietaris d’algunes de les empreses d’ hosteleria es salten el conveni i la legalitat com volen, nosaltres els assenyalarem i farem que perdin diners, que és l’únic llenguatge que enténen.

CNT-Sabadell

Secció Hosteleria
hosteleria1

Deixa un comentari